Publicatiedatum: 13 oktober 2020

We hebben een Woonmatch app! Deze app maakt het zoeken naar en reageren op een woning eenvoudiger. In samenwerking met andere corporaties ontwikkelden Wooncompagnie de Woonmatch App. Woonmatch is het systeem dat we gebruiken voor het publiceren en verhuren van onze woningen en was voorheen alleen toegankelijk via een website.


De app is gebruiksvriendelijk en biedt nieuwe functies
Via de app is het mogelijk om een zoekprofiel samen te stellen om zo de ideale woning te vinden. Wanneer de favoriete woning gevonden is, kan de woningzoekende direct reageren. Handige notificaties geven een seintje als de reactietermijn verstrijkt of als er een uitnodiging voor een bezichtiging klaar staat. Ook het uploaden van de vereiste documenten, zoals een uittreksel uit de Basisregistratie Personen, is nu heel eenvoudig.

Niet alleen voor woningzoekenden
Ook huurders die willen verhuizen kunnen het woningaanbod op deze manier makkelijk in de gaten houden. Met de app willen wij alle woningzoekenden zoveel mogelijk service bieden.

Eerste woonruimteverdeelsysteem met een app
Woonmatch is het eerste zogenaamde woonruimteverdeelsysteem dat een app aanbiedt. De app is ontwikkeld door Service Sites samen met het collectief van de corporaties in de kop van Noord-Holland, West-Friesland, Waterland en Viverion in Lochem.

De Woonmatch App is nu te downloaden in de App Store of via Google Play.