Publicatiedatum: 13 november 2019

Zaterdag 30 november van 10.00-13.00 uur
Kijkdag Winkelmadepark


Er is voor Wooncompagnie en bouwbedrijf Tuin letterlijk werk aan de winkel. Met man en macht wordt gewerkt aan de bijzondere metamorfose van het Winkelmadepark in hartje Winkel. Hoe komt het project er precies uit te zien? Hoe zien de woningen er van binnen uit? Wat gebeurt er met het omringende groen? Bezoekers ontdekken het tijdens een speciale kijkdag die Wooncompagnie organiseert op zaterdag 30 november aanstaande. Geïnteresseerden kunnen een modelwoning bewonderen en zich letterlijk om de tuin laten leiden tijdens de rondleiding langs het groen. De inloop is tussen 10.00 en 13.00 uur en iedereen is van harte welkom. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het slim om, als dat mogelijk is, op de fiets of lopend naar de kijkdag te komen.

In het najaar van 2018 presenteerde Wooncompagnie de plannen voor het Winkelmadepark aan belangstellenden. Inmiddels is bouwbedrijf Tuin aan de slag met de renovatie en transformatie van het complex. Bezoekers krijgen tijdens de kijkdag informatie over de werkzaamheden én het wonen binnen dit unieke project.

 

Inloop zaterdag 30 november
Iedereen is van harte welkom op zaterdag 30 november tijdens de inloop tussen 10.00 en 13.00 uur aan de Bosstraat 37. Komt u langs? Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend, er zijn weinig parkeerplaatsen.