22 augustus 2019

Binnen het Buurtteam Purmerend zoeken wij

 

EEN BUURTBEHEERDER (36 uur per week)

Heb jij een sociale blik en handige handen?

Jij kijkt graag om je heen, observeert situaties en voelt aan wat er speelt. Je bent geïnteresseerd in wat mensen beweegt én brengt mensen graag in beweging. Ondertussen draai je je hand niet om voor technische klusjes. Dat komt goed van pas, want als Buurtbeheerder zorg je voor aantrekkelijke complexen én wijken. Juist die combinatie spreekt jou zo aan. Wat denk je, komen we een beetje in de buurt?  

Wat beheer(s) jij?
Als Buurtbeheerder ben je de ogen en oren in complexen en buurten. Je verdiept je in elke situatie, leeft je graag in en gaat aan de slag met wat je aantreft en waarneemt. Met een open mind, want elke situatie is anders. En elk verhaal heeft meer kanten. Vol overtuigingskracht en lef zorg je, samen met onze huurders, voor schone, hele en veilige complexen. Dat doe je door bewoners te ondersteunen, adviseren en faciliteren. En hen waar nodig op de eigen verantwoordelijkheid te wijzen. Op een uiterst persoonlijke, daadkrachtige en klantgerichte manier.

Wat wordt jouw buurt?
Onze afdeling Buurten bestaat momenteel uit vier Buurtteams: Purmerend, Schagen, Waterland en Hollands Kroon. Jouw werkgebied wordt de regio Purmerend. Buurtteam Purmerend is de spin in het web als het gaat om de verbetering van leefbaarheid en het aangename woonklimaat in onze wijken en buurten. Zowel intern als extern ben je onderdeel van een netwerk, waaraan je een bijdrage levert en waarin je je vrij beweegt.

Wanneer kom jíj in de buurt?
Je werkt graag samen, houdt van duidelijke communicatie, transparantie en toont graag initiatief. Je bent doortastend, zelfstandig en enthousiast. Jouw opleiding: een afgeronde MBO 3-opleiding, bij voorkeur richting sociaal maatschappelijke dienstverlening en/of techniek. Je bent betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen en weet dat wijken snel veranderen. Je ziet die veranderingen en speelt daar gericht op in, samen met onze huurders.

Hoe ‘complex’ is jouw functie?

Als complexbeheerder hanteer je vaste bezoekmomenten in een aantal aangewezen complexen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en verricht zelfstandig kleine, technische werkzaamheden. Jouw functie is veelomvattend: je screent openbare ruimtes in complexen op leefbaarheidsaspecten (schoon, heel, veilig) en hebt tegelijkertijd oog voor het wel en wee van huurders. Je onderhoudt een nauw contact met verschillende bewonerscommissies en met je collega’s binnen en buiten het buurtteam.

Wat levert het ‘beter buurten’ jou op?
De functie van Buurtbeheerder levert jou veel afwisseling, uitdaging en voldoening op. Het gaat om een vaste aanstelling, ingedeeld in salarisschaal E van de CAO Woondiensten. Jouw individuele inschaling bij aanstelling is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding.

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gebiedsregisseur Iris Heikoop (06-25022301 of via email: i.heikoop@wooncompagnie.nl).  Of je gaat even ‘buurten’ bij de buurtconsulenten uit het Buurtteam Miranda Vreeburg (06-46440555) of Ellen Eman (06-25189958).
 
Wil je reageren?
Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer! Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 16 september 2019 aanstaande per mail sturen aan Ellen de Witte, personeelszaken@wooncompagnie.nl

Loop je met ons mee?
Een meeloopdag in het betreffende Buurtteam is onderdeel van het selectieproces.
Ter illustratie een omschrijving in het artikel 'een dag uit het leven van de buurtbeheerder' en ‘het functieprofiel’.