Publicatiedatum: 20 juni 2022

Voor het Buurtteam Schagen zijn wij op zoek naar een Buurtconsulent, 24 -36 uur per week

 

Buurten
In onze aanpak staat de menselijke maat voorop, onze buurtconsulenten zijn letterlijk in de buurt en weten wat daar speelt, zoeken huurders op en gaan proactief met ze in gesprek.
Samen met de buurtbeheerders maken onze Buurtconsulenten deel uit van vier buurtteams: Purmerend e.o. en Waterland e.o., Schagen en Hollands Kroon.

De functie
Een Buurtconsulent houdt zich bezig met multidisciplinaire problematiek in de wijk. Dat kan gaan om een diversiteit van problematiek, zoals overlast, kwetsbaarheid, verwardheid, verwaarlozing, etc. De Buurtconsulent heeft ogen en oren in de wijk, dat houdt in dat je mensen op een natuurlijke manier kunt aanspreken, op verschillende niveaus verbinding kunt leggen en de visie en het beleid van de afdeling Buurten goed kunt verwoorden en uitdragen.
In verband met de opdracht van Buurten en de fase waarin Buurten zich bevindt zoeken we voor deze functie iemand met aantoonbare ervaring in bewonerscommunicatie, projectmatig werken  contact leggen met netwerkpartners, samenwerking binnen onze organisatie.
In deze functie trek je regelmatig op met je teamgenoten, met andere afdelingen maar opereer je ook alleen/zelfstandig.


Het profiel
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van en ervaring met overlastsituaties, maatschappelijke projectervaring, relevante wet- en regelgeving, met name huurrecht.
Wij vragen van jou in ons Buurtteam dat je een initiatiefrijke, zelfstandige, klantgerichte en tegelijkertijd ook resultaatgerichte aanpak neerzet. Je hebt kennis van en ervaring met conflicthantering, huurrecht, sociale dienstverlening en aantoonbare ervaring met (bewoners)participatie en groepsprocessen en kunt omgaan met situaties waarbij agressie kan voorkomen. Je bent gewend aan direct klantcontact, legt makkelijk contact met zowel huurders in complexe situaties als ook verschillende netwerkpartners. Je toont durf, lef en kunt zelfstandig/zelf organiserend en teamgericht werken.

 Ons aanbod
De arbeidsduur voor deze functie is 24 - 36 uur per week. Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd. De functie van Buurtconsulent is ingedeeld in salarisschaal I van de CAO Woondiensten, initieel salarisbereik van Euro 3.436 - 4.772 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 

 Informatie
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met onze Gebiedsregisseur Angelo van Rijn via telefoonnummer:088-1718121 of via email: a.vanrijn@wooncompagnie.nl

 

Wil je reageren?
Wooncompagnie hecht groot belang aan diversiteit, onze deur staat open voor iedereen. Juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn. Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer. We zijn benieuwd naar wie jíj bent! Voldoe je niet aan het gehele profiel, maar zie je toch dat jij in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren, reageer dan ook!


Motiveer jouw sollicitatie in een brief met uitgebreide curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 2 juli 2022 sturen aan personeelszaken@wooncompagnie.nl

 

De werving voor deze vacature vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.