Publicatiedatum: 24 maart 2022

In het team Inkoop, onderdeel van Team Support, is een vacature ontstaan voor een enthousiaste

Inkoper, 28 uur per week

Geef jij ons (in)koopkracht?
Klaar voor een nieuw inkoopavontuur?

Je bent accuraat, betrokken en werkt graag samen. Je zoekt constant naar manieren om collega’s nog beter te ondersteunen bij inkoopvraagstukken en samen met leveranciers op zoek te gaan naar de meerwaarde voor Wooncompagnie. Je ziet kansen en bent in de ban van nieuwe ontwikkelingen. Dat komt goed van pas, want ons team is volop in beweging. Als Inkoper ben jij een belangrijke schakel in dit proces. Beweeg jij met ons mee?  

Welke beweging maken we?
Ons team heeft een ontwikkeling doorgemaakt van een operationeel naar een meer tactisch niveau. Dat heeft onder meer te maken met de groei van eigenaarschap van inkoop bij de contracteigenaar en de intrede van CLM-software voor contract- en leveranciersmanagement.

Welke beweging maak jij?
Als Inkoper help je mee met de doorontwikkeling van de CLM-software, zodat bijvoorbeeld ook leveranciers toegang tot dit systeem krijgen. Ondertussen zoek je samen met contracteigenaren, -managers en leveranciers naar de meerwaarde ervan voor onze organisatie. Dat maakt de inkoopcirkel mooi rond.

Wat beweegt jou?
Je bent eindverantwoordelijk voor het contractmanagement: de registratie en het beheer van contracten en de bijbehorende KPI’s. Je ondersteunt en faciliteert de contracteigenaar en -manager bij het inkoopproces (de inkooptrajecten) en de contractonderhandelingen. Samen maken jullie hierin slimme keuzes. Je voert scans uit, adviseert en begeleidt inkooptrajecten.

Wat beweegt je nog meer?
Je coördineert leveranciersevaluaties en zorgt voor een indexatie van contracten. Want je neemt niets op de koop toe.

Wie ben jij?
Als Inkoper beschik je over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau. Je hebt kennis van en ervaring met contractmanagement en inkoop. Data- en softwaresystemen hebben jouw interesse.

Wie zijn wij?
Het team Inkoop bestaat uit de Coördinator Inkoop en de Inkoper. Het team wordt administratief ondersteund vanuit het team Procesondersteuning bij onder meer het registreren van contracten en de verslaglegging van leveranciersevaluaties.

Wat is jouw inkoopwaarde? 
We bieden je een uitdagende baan in een maatschappelijke organisatie, waarin jouw kennis en ervaring tot zijn recht komen. Je maakt deel uit van een collegiaal team dat continu in beweging is en kunt rekenen op: 

  • Arbeidsduur 28 uur per week;
  • Schaal H van de CAO woondiensten. Met salarisbereik tussen € 3.230,-- en € 3.979,-- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
  • Een persoonlijk loopbaanbudget voor ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling en focus op je talenten: wat vind je leuk en waar ben je goed in? 
  • Mogelijkheid om flexibel te werken, met een budget om je werkplek thuis in te richten voor een bedrag van € 750,-- netto (over een periode van 5 jaar).


Meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Michael van Iersel 088-1718243 of Marije Verbeek 088-1718231.

Ben je verkocht?
Wooncompagnie hecht groot belang aan diversiteit, onze deur staat open voor iedereen. Juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn. Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer. We zijn benieuwd naar wie jíj bent! Voldoe je niet aan het gehele profiel, maar zie je toch dat jij in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren, reageer dan ook!

Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Je kunt je sollicitatie vóór 5 april 2022 per mail sturen aan personeelszaken@wooncompagnie.nl t.a.v. Michael van Iersel.