Publicatiedatum: 1 maart 2023

Zorg als Medewerker Reporting dat we in control blijven

32-36 uur per week | HBO | Schaal K: 4.367 - 5.903 | Hoorn

Jij maakt met cijfers een goed verhaal
De rol van Medewerker Reporting is belangrijk binnen Wooncompagnie. Alle gegevens die nodig zijn om ons werk als volkshuisvester goed te doen, maak je inzichtelijk. Door de cijfers te duiden, zorg jij dat we in control blijven.

Wat ga je doen?
Samen met collega’s ben je als Medewerker Reporting verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en meerjarenbegroting. Je maakt, analyseert en bespreekt periodieke managementrapportages en geeft daarmee inzicht in ontwikkelingen en de voortgang op belangrijke doelstellingen. Jouw advies over informatiebehoefte, prestatie-indicatoren en maatregelen helpt ons om onze ambities te behalen.

Zo krijg jij een 10
Je hebt een relevante hbo-opleiding (zoals BE/Accountancy), met ruime ervaring binnen de corporatiesector. Je bent als teamlid prettig in de omgang. Je houdt van het betere cijferwerk en bent accuraat, met een nuchtere, hands-on aanpak. Zowel mondeling als op papier weet je je goed uit te drukken. Dat maakt je een volwaardige gesprekspartner, die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Hier kun jij op rekenen
Dit is een uitdagende functie in een team dat je de ruimte geeft voor zelfstandigheid en de inbreng van je eigen ideeën. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Dat werkt gewoon goed. En over goed werken gesproken: de sfeer is prima! Draag jij daar ook aan bij?

Dit zijn de cijfers

  • Een arbeidsduur tussen 32 en 36 uur per week
  • Salarisschaal K: € 4.367 - € 5.903
  • Een persoonlijk loopbaanontwikkelingsbudget en focus op je talenten: wat vind je leuk en waar ben je goed in?
  • Een gezonde lunch tegen een bijdrage van € 1 per dag. Je hoeft dus geen boterhammen te smeren voor een dagje op kantoor
  • Flexibel werken, met een budget om je werkplek thuis in te richten voor een bedrag van € 750,- netto (over een periode van 5 jaar)
  • Een thuiswerkvergoeding van € 2 netto per dag
  • Het Woondiensten Cafetaria Systeem waarin je jouw salaris, verlofuren en individueel keuzebudget (€ 900 per jaar bij een 36-urige werkweek) tegen elkaar kunt uitruilen of besteden aan een fiets of sportabonnement.

 

Stel gerust je vragen
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Regisseur Financiën Timon Pos via 088 17 18 105 of via T. Pos@wooncompagnie.nl.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer. We zijn benieuwd naar wie jíj bent! Voldoe je niet aan het gehele profiel, maar zie je toch dat jij in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren, reageer dan ook!

Wooncompagnie hecht groot belang aan diversiteit, onze deur staat open voor iedereen. Juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn.

Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Stuur je sollicitatie uiterlijk 22 maart naar personeelszaken@wooncompagnie.nl t.a.v. Miranda Meulenbroek.