Publicatiedatum: 24 maart 2022

Vanwege verkregen vaste formatie-uitbreiding is er een vacature ontstaan in het team Vastgoedinformatie voor een

Medewerker Vastgoedinformatie, 32-36 uur per week

Werken bij Wooncompagnie is 
fantastisch! We zetten ons met passie in voor betaalbare woningen van goede kwaliteit. In een hecht team meewerken en meedenken aan het realiseren van voldoende betaalbare woningen in fijne buurten voor mensen met weinig koopkracht. Dit is iedere dag weer onze drijfveer. We zijn betrouwbaar, betrokken en benaderbaar en staan dicht bij onze huurders. 

Wij van team Vastgoedinformatie
Door onze nieuwsgierigheid, onze flexibiliteit en onze creativiteit in het bedenken van verbeteringen zijn we in de afgelopen jaren een team met veel kennis geworden. We zijn kritisch, betrokken en hebben interesse in wat er om ons heen gebeurt. Door onze kennis en analytisch vermogen kunnen we samen verbanden leggen in data en processen om in te spelen op veranderingen.  

We beheren en verwerken de data in onze primaire systemen. Daarnaast dragen we zorg voor de uitwisseling van data uit overige applicaties en stellen overzichten op voor interne en externe processen en verantwoording. Verder houden we vastgoeddata up-to-date en dragen bij aan de verbetering van de woninginformatie. De data zien we als de basis voor betere beleidskeuzes. Uiteindelijk zorgen we dat iedereen zo eenvoudig mogelijk dezelfde informatie centraal kan vinden. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen stellen we regelmatig de vragen: 

  • Is de informatie juist? 
  • Welke informatie leggen we waar vast? 
  • Is de informatie eenvoudig te vinden en te gebruiken?  
  • Is de informatie goed te begrijpen? 
  • Hoe kunnen we onze primaire applicaties nog beter benutten? 

Nieuwsgierig naar de samenhang en zin om de ideale situatie te creëren is de korte vertaling van wat jij gaat doen. 

Wij zoeken jou!
We zijn binnen ons team op zoek naar een enthousiaste collega. Je bent flexibel, je reflecteert regelmatig op je eigen handelen en wil jezelf steeds verder ontwikkelen. Waarom? Omdat je altijd op zoek bent naar een manier waarop je de dingen beter kan doen en je collega’s nog beter kunt ondersteunen. Je werkt graag samen en bent betrokken bij wat je doet.

Beschik je over een HBO- opleiding en heb je affiniteit met bouwkunde, data en softwaresystemen, kom dan bij ons werken.

Wat hebben we je te bieden? 

  • Gewoon een goed salaris, gebaseerd op salarisschaal I met een bereik tussen

€ 3.523 en € 4.633 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week 

  • Flexibel én hybride werken 
  • Extra keuzebudget van € 900 per jaar o.b.v. 36 uur per week in te zetten voor sportabonnement, extra verlofuren of uitbetaling 
  • Individueel Loopbaan Budget € 900 per jaar, op te bouwen tot max. € 4.500 voor persoonlijke ontwikkeling 

Wij zijn nieuwsgierig naar jou, jij ook naar ons?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Timmermans, regisseur Woningen (088-1718154).

Enthousiast geworden? Aarzel dan niet en reageer snel! Wooncompagnie hecht groot belang aan diversiteit, onze deur staat open voor iedereen. Juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere woningcorporatie te zijn. Ben je enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het gestelde profiel? Aarzel dan niet en reageer. We zijn benieuwd naar wie jíj bent! Voldoe je niet aan het gehele profiel, maar zie je toch dat jij in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren, reageer dan ook!

We willen graag op korte termijn met jou van start. Motiveer jouw sollicitatie in een korte brief met uitgebreid curriculum vitae. Stuur deze vóór 8 april aan Ellen de Witte via personeelszaken@wooncompagnie.nl.