Wonen plus Welzijn regio Schagen en Hollands Kroon

Regio Schagen / Hollands Kroon
Woont u in de regio Schagen en/of Hollands Kroon dan kunt u voor meer informatie kijken op  www.wonenpluswelzijn.nl.Telefonisch contact opnemen kan ook op het volgende telefoonnummer: 0224-273140.

De Senioren Woonadviseur regio Schagen adviseert over:
Vragen bij of over verhuizingen
Vragen bij of over woningaanpassingen
Vragen bij of over inschrijvingen Woonmatch

Voor wie?
De Senioren Woonadviseur staat klaar voor iedereen vanaf 55 jaar en ouder die behoefte heeft aan advies en ondersteuning op het gebied van wonen. Dit geldt voor alle inwoners van de gemeente Schagen of u nu huurt van de Wooncompagnie, particulier huurt of eigenaar bent van een koopwoning.
Zij denken graag met u mee welke (zorg) instanties er ingeschakeld moeten worden om langer thuis te blijven wonen en brengen u daarmee in contact. Ook brengen de Senioren Woonadviseurs met u in kaart welke aanpassingen in de woning gedaan kunnen worden en, indien nodig, wordt het wijkteam ingeschakeld. Zij beoordelen of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de gewenste aanpassing.
Als er sprake is van een verhuizing kunt u samen met de Senioren Woonadviseur de benodigde stappen bespreken.

U kunt voor een afspraak met de Senioren Woonadviseur contact opnemen met de medewerkers van het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn.
Elke dag bereikbaar van 10.00 tot 15.00 uur via tel. 0224-291042.

Klik hier om naar de website van Wonen Plus Welzijn te gaan.

Heeft u een vraag?