Buurtteams

Wooncompagnie staat dichtbij huurders en is vaak ‘in de buurt’. Letterlijk. Elke regio krijgt een eigen buurtteam. Kijk op het kaartje welk buurtteam actief is in uw regio. Onze teams staan u graag met raad en daad bij. Heeft u zelf een goed bewonersinitiatief? Klik op de flyer hiernaast voor meer informatie.

Hieronder stellen wij de buurtteams aan u voor.

Buurtteams Totaal (1)

Veelgestelde vragen

Onze buurtteams zijn betrokken bij allerlei buurtinitiatieven, onderhouden contact met huurders en organisaties, spelen een rol bij mogelijke conflicten of overlast en begeleiden bewoners bij individuele problemen. Dit doen ze onder meer samen met sociale wijkteams, zorgpartijen en politie.
Een buurtteam bestaat uit buurtconsulenten en een buurtbeheerder (voor met name de grotere hoogbouw complexen). Heeft u iemand uit het team nodig? De buurtteams zijn meestal te vinden in de wijk. U kunt ze bereiken via klantcontact@wooncompagnie.nl of via telefoonnummer 0900 20 22 373. 
De buurtteams hebben oog voor het sociaal beheer binnen een buurt. Ze kijken naar de leefbaarheid, veiligheid en woongenot voor de bewoners in een buurt. 
 
Om bewoners altijd de juiste ondersteuning te kunnen bieden, is het belangrijk dat de teams korte lijnen hebben met zorginstanties die huurders op bepaalde momenten nodig kunnen hebben. Zo kan er snel worden geschakeld.