Ik wil gebruik maken van extra diensten

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel blijven wonen. Wooncompagnie kan u daarbij helpen. Wij werken samen met een aantal partijen die specifieke diensten voor ouderen aanbieden. Van klusjes in en rond huis, vervoer tot persoonlijke begeleiding.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

WonenPlus biedt uiteenlopende diensten waardoor u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen: van hulp in huis en een maaltijdservice tot tuinonderhoud. Sommige diensten zijn gratis, voor andere geldt een gereduceerd tarief. Huurders van Wooncompagnie krijgen korting op het abonnement. Consulenten of deskundige vrijwilligers van WonenPlus komen graag bij u langs voor een informatief gesprek. Meer informatie: www.RSWP.eu of 0299-426364.
Wonen Plus Welzijn wil door middel van haar diensten een bijdrage leveren aan de samenleving, waarin mensen - ook wanneer zij zich in een kwetsbare positie bevinden - op hun eigen wijze en in een vertrouwde en veilige omgeving kunnen participeren in de samenleving. Zo verzorgen zij o.a. maaltijden, activiteiten en vervoer. Voor een aantal diensten heeft u een abonnement nodig en een aantal diensten zijn gratis. Meer informatie: www.wonenpluswelzijn.nl of telefonisch via 0224-273140.
Senioren die graag hulp krijgen bij het vinden van een beter passende woning, kunnen een beroep doen op de senioren-woonadviseur.
De senioren-woonadviseur ondersteunt en begeleidt senioren die, om welke reden dan ook, willen verhuizen. De adviseur informeert deze bewoners, geeft ze nuttige adviezen en helpt ze bij het nemen van de juiste stappen.

Ook interessant voor u