Ik wil mijn huurwoning kopen

U wilt uw huurwoning graag van Wooncompagnie kopen. Staat uw woning op de lijst van woningen die wij ter verkoop aanbieden? Dan krijgt u hierover altijd schriftelijk bericht. U wordt uitgebreid geïnformeerd en kunt vervolgens beslissen wat u wilt: kopen of blijven huren. Wilt u meer informatie over de verkoop van huurwoningen?

Neem dan contact op met afdeling Klantcontact 0900 20 22 373. 

Veelgestelde vragen

Wilt u meer informatie over de verkoop van huurwoningen? Neem dan contact met ons op via klantcontact@wooncompagnie.nl of neem contact op met Klantcontact via 0900-2022373 (lokaal tarief).

Het kopen van een woning ‘vrij op naam’ betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening neemt. Gemiddeld genomen is de korting door vrij op naam 2 á 2,5% van de verkoopprijs.

 

Purmerend wil starters financiele steun geven bij de aankoop van de eerste woning. Daarom kunnen zij bij de gemeente een starterslening afsluiten voor de aankoop van een huis tot 240.000 euro. Het voorstel wordt in de commissie Algemene Zaken (AZ) van 15 februari besproken waarna het definitieve besluit door de gemeenteraad wordt genomen op 22 februari 2018.

Meer lezen over de starterslening Purmerend? klik hier.

Ook interessant voor u