< Terug naar overzicht

Middenmeer

Middenmeer is een lintdorp met een eigen haven midden in de polder van West-Friesland. Middenmeer is volop in ontwikkeling. Welke voorzieningen zijn er en wat vinden de inwoners van het woongenot? Wij nemen u mee het dorp in…

Over de voorzieningen
U vindt in Middenmeer verschillende winkels waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen.  Ook heeft Middenmeer een Brede School waarin zich een basisschool en kinderopvang bevinden. Voor de sportievelingen zijn er onder meer een tennis-, voetbal en gymvereniging. De aansluiting vanuit Middenmeer met de A7 is uitstekend. Via de A7 bent u binnen een half uur in het centrum van Hoorn. Ook Schagen en Wieringerwerf zijn goed en snel te bereiken. Er is ook een busverbinding.

Over de inwoners
Middenmeer is een dorp met ruim 3000 inwoners uit verschillende leeftijdscategorieën. De meeste huishoudens bestaan uit gezinnen met kinderen.

Over het woongenot 
Middenmeer is een dorp volop in beweging. Rondom Middenmeer openen veel bedrijven hun deuren wat de werkgelegenheid ten goede komt. Onderzoek wijst uit dat bewoners van Middenmeer een grote mate van veiligheid en weinig overlast ervaren.