< Terug naar overzicht

Wognum

Wognum is een landelijk dorp dat van alle gemakken is voorzien. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven en een goed sociaal contact tussen de bewoners. Maar vooral ook de nodige voorzieningen. Hoe woont u in Wognum?

Over de voorzieningen
Wognum heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg- en dienstverlening. Centraal in het dorp vindt u diverse winkels die u voorzien in uw dagelijkse boodschappen en méér. Op maatschappelijk-, sociaal, sportief- en cultureel gebied biedt Wognum een breed scala aan activiteiten. Zo vindt u er Sport- en Wellnesscenter De Bloessem. Hier kunt u deelnemen aan groepslessen en fitnessen. Het uitgebreide verenigingsleven kenmerkt de sociale dynamiek. Zo telt het dorp vele zangkoren. Wognum ligt nabij de A7 en heeft een busverbinding. 

Over de inwoners
In Wognum vindt u bewoners van alle leeftijdscategorieën. De grootste categorie bewoners bestaat uit gezinnen met kinderen. 

Over het woongenot 
Wonen in Wognum betekent wonen in een dorp dat van alle gemakken is voorzien. Wognum heeft een bruisend verenigingsleven wat dit dorp een zeer groot sociaal karakter geeft. Het hele jaar door worden er aantrekkelijke activiteiten georganiseerd.