Ik wil een woning van Wooncompagnie kopen

U bent op zoek naar een betaalbare koopwoning en wilt zich zo goed mogelijk oriënteren. U wilt weten welke woningen te koop staan bij Wooncompagnie én welke voorwaarden en kortingen er gelden. Maar ook ontdekt u graag welke voordelen een koopwoning biedt. Hieronder vindt u alle benodigde informatie.

Een actueel overzicht van koopwoningen
Een overzicht van onze koopwoningen vindt u terug bij de volgende makelaars:

Voor omgeving Schagen:
Makelaars Westhuis
SC Bakker Makelaardij 0/z BV

Voor omgeving Purmerend:
Makelaars Teunisse 

 

Veelgestelde vragen

Wilt u meer informatie over de verkoop van huurwoningen? Neem dan contact met ons op via klantcontact@wooncompagnie.nl of neem contact op met Klantcontact via 0900-2022373 (lokaal tarief).

Het kopen van een woning ‘vrij op naam’ betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening neemt. Gemiddeld genomen is de korting door vrij op naam 2 á 2,5% van de verkoopprijs.

 

Purmerend wil starters financiele steun geven bij de aankoop van de eerste woning. Daarom kunnen zij bij de gemeente een starterslening afsluiten voor de aankoop van een huis tot 240.000 euro. Het voorstel wordt in de commissie Algemene Zaken (AZ) van 15 februari besproken waarna het definitieve besluit door de gemeenteraad wordt genomen op 22 februari 2018.

Meer lezen over de starterslening Purmerend? klik hier.