7 huurwoningen Nes Noord Schagen

Wilt u wonen omringd door water, groen en sportvelden? In een historische stad met een bruisend centrum? Dan is het project Nes Noord in Schagen echt iets voor u. Wooncompagnie levert in dit plan zeven woningen op in de sociale huursector. Wordt u één van de trotse bewoners?

Schagen: een kleine stad met grootse voorzieningen
Schagen ligt in het centrum van Noord-Holland-Noord. Met 19.000 inwoners is de stad niet groot. Toch heeft Schagen een belangrijke regiofunctie. Het aanbod van cultuur, onderwijs, recreatie en sport is afgestemd op 50.000 mensen. Dit is te vergelijken met een stad van middelgrote omvang.

De wijk: volop genieten van de rust, ruimte en natuur
In Nes Noord is het heerlijk toeven. U kunt er volop genieten van de rust, ruimte en natuur. In het plan vindt u een park, plantsoenen, speelplekken en waterpartijen, waar u naar hartenlust kunt wandelen, joggen, varen of vissen. Wilt u wat meer reuring? Via het fietspad door het park bent u snel in het gezellige centrum van Schagen.

De woningen: drie slaapkamers, royale zolder en vloerverwarming De zeven huurwoningen hebben drie slaapkamers en een royale zolder, die bereikbaar is via een vaste trap. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en de keuken aan de straatzijde. De tuin ligt op het noorden. Wonen in dit plan is vooral ook comfortabel wonen. De woningen zijn op de begane grond en eerste verdieping namelijk voorzien van vloerverwarming.

De huurprijs, oplevering en advertentie
De huurprijs van de hoekwoningen bedraagt € 670,00. 
Van de tussenwoningen bedraagt de huurprijs € 635,00.

Oplevering
De oplevering van de woningen vindt plaats op 28 september.

 

Ook interessant voor u