3 appartementen en ontmoetingsruimte SVK

Kroonwaard 1 is een voormalig wijkcentrum wat door Wooncompagnie is aangekocht van de gemeente Hollands Kroon.

Wooncompagnie heeft in samenspraak met seniorenvereniging “de Kroon” het wijkcentrum her ontwikkeld tot een ontmoetingsruimte en 3 appartementen. Tijdens de informatiebijeenkomst van 13 februari voor alle bewoners en leden van de vereniging over de voorgenomen verbouwing is het nieuwe huurcontract voor de ontmoetingsruimte getekend door de seniorenvereniging en Wooncompagnie.

De appartementen voor 65+
Twee appartementen beschikken over twee slaapkamers, een keuken, een woonkamer en een badkamer. Eén appartement heeft één slaapkamer. De muren hebben wij voor u alvast voorzien van behang. De keuken heeft een inductiekookplaat en een afzuigkap.

In het hart van het complex is een algemene ruimte welke wordt beheert door Seniorenvereniging De Kroon. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd. Ook is er een klein winkeltje voor de boodschappen. Verder zijn er een aantal maatschappelijke instanties, waaronder Woonzorggroep Samen, Inclusio en de Buurtconsulentes van Wooncompagnie met regelmaat aanwezig.

De omgeving
De winkels zijn op loopafstand, gelegen aan de Brugstraat. De appartementen zijn makkelijk bereikbaar aansluiting naar de A7 is om de hoek.

De huurprijs
De netto huurprijs voor de appartementen verschillen. De netto huurprijs bedraagt 585,00 euro / 565 euro en 570 euro per maand, afhankelijk van de appartementgrootte. De servicekosten bedragen 27,86 euro. Dit bedrag komt bovenop de nette huur. De huurprijzen vallen binnen de grenzen voor het aanvragen van de huurtoeslag.

Uitnodiging
Wooncompagnie nodigt u uit voor het “open uur” op woensdag 11 juli tussen 15.00 uur en 16.00 uur om de appartementen te bezichtigen. Het adres is Kroonwaard 1A te Middenmeer.

Interesse?
De toewijzing wordt verzorgd door Wooncompagnie. Om in aanmerking te komen dient u als woningzoekende ingeschreven te staan bij Woonmatch Kop van Noord – Holland. De woningen worden geadverteerd in de periode 9 juli tot zondag uur 15 juli 2018. De volledige toewijzingscriteria vindt u in de advertenties.
  
Verhuurtekeningen: klik hier

Ook interessant voor u