54 gasloze sociale huurwoningen Middenmeer

Het gaat definitief door: in Middenmeer verrijzen 54 gasloze, sociale huurwoningen voor een brede doelgroep. Na een drukbezochte woonmanifestatie op woensdag 7 maart jongstleden heeft Wooncompagnie besloten alle voorgenomen bouwplannen op de locaties Prof. Lorentzstraat, Kanaalweg en Dr. Lovinkstraat aansluitend uit te voeren. Directeur-bestuurder Stefan van Schaik van Wooncompagnie en Hein Trebbe jr., directeur bij Trebbe tekenen woensdag 14 maart aanstaande een ontwikkel- en realisatieovereenkomst. De nieuwbouwplannen maken deel uit van de laatste fase van de herstructurering van Middenmeer, die het dorp een boost moet geven.

**De woningen worden eind november 2018 geadverteerd via www.woonmatchkopnh.nl**

De bouw
De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Trebbe Wonen uit Nieuwegein en starten naar verwachting in september/oktober 2018. Hans Been Architecten uit Amerongen is de architect van het plan.

Tijdens de inloop-woonmanifestatie, in zalencomplex De Meerbaak, kregen bezoekers een uiterst levendig beeld van de woningen die in Middenmeer verrijzen. ‘ ‘De aanwezigen waren bijzonder enthousiast en er bleek veel interesse te zijn in de diverse woningen. Om die reden hebben we besloten het project niet gefaseerd uit te voeren, maar de bouw op de drie locaties aansluitend te laten plaatsvinden.

Meeste huurprijzen onder de 600 euro
De meeste woningen worden aangeboden met een huurprijs onder de 600 euro (laagste aftoppingsgrens bedraagt 597, prijspeil 2018), maar er liggen ook kansen voor doelgroepen die daar net buiten vallen.

Intresse?
De woningen worden geadverteerd op de website van de Woonmatch Kop van Noord-Holland eind november 2018. Om te kunnen reageren op de woningen dient u ingeschreven te staan als woningzoekenden bij Woonmatch Kop van Noord Holland. De toewijzing van de huurwoningen wordt verzorgd door Wooncompagnie. Toewijzing is aan de hand van de inkomenscriteria voor 2018. Klik hier voor de inkomenscriteria.


Impressiefoto's
Kanaalweg: klik hier / klik hier
Lovinkstraat: klik hier / klik hier
Lorentzstraat: klik hier / klik hier
Reis je mee door Middenmeer? Nieuwsgierig klik snel hier.

Ook interessant voor u