Het plan
Langs de Dopsloot, aan de Lambertus Huisengastraat in Purmerend, worden 70 nieuwe 3-kamer huurappartementen van 70 m² gerealiseerd. Het complex bestaat uit drie blokken. Het eerste en tweede blok bestaat uit 26 appartementen per blok. Het derde blok bestaat uit 18 hoekappartementen. Blok een en twee hebben ieder vijf appartementen op de begane grond en 21 appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping.

Details over de appartementen:

 

Oplevering
Begin september hebben we het hoogste punt bereikt.


De verwachte oplevering van het eerste en blok is maart 2022, bestaande uit vijf appartementen op de begane grond en zeven appartementen per verdieping. Ook het tweede blok volgt in maart 2022. 

 

Blok één en blok twee worden tegelijkertijd geadverteerd, naar verwachting begin januari 2022. Blok drie wordt later geadverteerd. Houdt u hiervoor Woonmatch Waterland in de gaten. Er volgt voor dit blok een aparte vooraankondiging.

 

Plattegronden

Plattegrond blok 1 met huisnummers

Plattegrond blok 2 met huisnummers

Plattegrond blok 3 met huisnummers

 

Toewijzing woningen
Voor de woningen worden een aantal voorrangsregels gehanteerd:

 

Huurprijs
De netto huurprijs is € 633,00. De netto huurprijs is exclusief servicekosten.


Interesse
Heeft u interesse in één van deze woningen? Dan is het belangrijk dat u bent ingeschreven als woningzoekende op de website van Woonmatch Waterland. Om te kunnen reageren is het noodzakelijk dat de inkomensverklaring 2020 aanwezig is in Woonmatch. Daarnaast is het belangrijk dat u in Woonmatch de vraag over uw woonsituatie in Purmerend heeft beantwoord. Heeft u dit nog niet gedaan? Zorg dat u dat dit heeft gedaan voordat u reageert op de advertentie. U vindt dit in uw profiel bij 'mijn gegevens' en 'adresgegevens'.  

U maakt de keuze voor het appartement op basis van de bouwtekening. Het is niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen. De bouwplaats is niet toegankelijk. Kandidaten die een woning toegewezen krijgen, worden op termijn uitgenodigd voor een kijkmoment. De toewijzing van de huurappartementen wordt verzorgd door Wooncompagnie.

Aansluitend worden er in de volgende fase nog eens 26 sociale huurappartementen worden toegevoegd aan de woningvoorraad van Wooncompagnie. Deze worden aan de Wagenweg gebouwd. Meer informatie over deze woningen? Klik hier.

 

Nieuwsberichten

Groen dak voor 70 nieuwe sociale huurwoningen in Purmerend