Over het project
Wooncompagnie is voornemens om 84 woningen te bouwen aan de Waterlandlaan te Purmerend. De woningen worden gerealiseerd in een woontoren. Het totale project bestaat uit 291 woningen, waarvan 84 bestemd zijn voor de sociale verhuur. De woontoren met de 84 woningen bevat verder twee commerciële ruimtes en een parkeergarage voor 39 parkeerplekken.

De woningen zijn gelijkvloers en hebben een buitenruimte of een balkon. Alle woningen hebben 2 slaapkamers. De woningen zijn zo’n 64m² groot en hebben allemaal drie kamers. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en er komt een eigen berging op de begane grond. Parkeren kan in de wijk. De parkeerplaatsen in de parkeergarage worden apart verhuurd. In het woongebouw is een lift aanwezig, dus ook voor ouderen of mindervaliden wordt dit een fijne plek om te wonen.

Locatie: Purmerend, Waterlandlaan
Type woningen: 3-appartementen
Aantal woningen: 84
Planning: De start van de bouw is gepland in november 2023
Oplevering : 2026
Aannemer: HBB Groep 
Ontwikkelaar: Steengoed

Huurprijzen
De huurprijzen zijn nog niet bekend.

Interesse
Om te kunnen reageren op de appartementen dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonmatch Waterland. De toewijzing van de huurappartementen wordt verzorgd door Wooncompagnie. Toewijzing is aan de hand van de inkomenscriteria.