< Terug naar overzicht

Bewoners Monnickendam maken kennis met kantoor Wooncompagnie en elkaar

14 september 2015 - Op een gezellige en ongedwongen manier kennismaken met het nieuwe onderkomen van Wooncompagnie in Monnickendam, de andere gebruikers van het kantoorpand en verschillende buurtbewoners. Het kan allemaal tijdens de viering van de landelijke Burendag op vrijdag 25 september aanstaande, in het nieuwe onderkomen van de woningcorporatie aan de Hermanus Reyntjeslaan 2 te Monnickendam. Onder het genot van een kop koffie en iets lekkers zijn huurders en alle andere inwoners van Monnickendam daar tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom.

Samen gaan voor leefbaarheid in wijken
De Burendag is een initiatief van Buurteam Waterland dat zich namens Wooncompagnie onder meer inzet voor de leefbaarheid in wijken. Volgens het buurtteam is de Burendag een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen in het nieuwe pand en tegelijkertijd op een informele manier (nader) kennis te maken met andere buurtbewoners.


Bijpraten met het buurtteam, WonenPlus, de Zorgcirkel en Buurtzorg
Daarnaast kunnen de aanwezigen bijpraten met de leden van het buurtteam en vertegenwoordigers van WonenPlus, de Zorgcirkel en Buurtzorg, die eveneens in het pand zijn gehuisvest.


Voor alle vragen, opmerkingen en suggesties
Het kantoor van Wooncompagnie, dat voorheen was gevestigd aan de Nieuwezijdsburgwal 34, opende maandag 3 augustus jongstleden de deuren aan de Hermanus Reyntjeslaan. Huurders kunnen in het kantoor terecht met al hun vragen, opmerkingen en suggesties.


Tips of idee├źn? Mail Buurtteam Waterland!
Bewoners uit de gemeente Waterland die vragen of tips hebben over hun buurt, kunnen een e-mail sturen naar Buurtteam Waterland, via buurtteamwaterland@wooncompagnie.nl.