< Terug naar overzicht

Bewoners Singelwijk genieten van buurtfeest

Singelwijk 27 september 2018 - Elkaar beter leren kennen, contacten leggen en samen gewoon gezellig bezig zijn. Dat waren de ingrediƫnten van een zeer geslaagd buurtweest in de Singelwijk in Edam, op zondag 23 september 2018. Het buurtfeest is een initiatief van Bewonerscommissie Singelwijk: een samenwerking van actieve bewoners die zich willen inzetten voor het verbeteren van de gezelligheid en leefbaarheid in de wijk.

En een gezellig buurtfeest draagt daar zeker aan bij. Het feest werd georganiseerd in samenwerking met Jongerenwerk, Vluchtelingenwerk, Club en Buurthuiswerk en de gemeente Edam-Volendam. Ook buurtteam Waterland e.o. van Wooncompagnie was betrokken bij het feest, waar alle bewoners van de wijk voor waren uitgenodigd.

Gevarieerd programma
Buurtbewoners van alle leeftijden en met verschillende achtergronden konden een middag lang genieten van kinderactiviteiten, sport en spel voor jongeren, creatieve workshops, bijzondere lekkernijen, muziekoptredens en natuurlijk elkaars gezelschap. Basisschool De Piramide had het schoolplein, de gymzaal en de aula ter beschikking gesteld. Ondanks het slechte weer was het zondagmiddag gezellig druk in en rond het schoolplein van de basisschool. De organisatoren en bezoekers kijken terug op een meer dan geslaagde middag.

Singelwijk -gymzaal