< Terug naar overzicht

De senioren woonadviseur is gestart

29 juni 2016 - Senioren hebben diverse redenen om naar een beter passende woning te willen verhuizen. De tuin wordt te bewerkelijk, het huis eigenlijk te groot om te onderhouden, de trap te steil en nog veel andere redenen. Maar tussen droom en werkelijkheid staan dikwijls veel regels en wetten, praktische bezwaren en emotionele binding in de weg.

Woont u in Purmerend en wilt u als huurder van Intermaris of Wooncompagnie informatie of advies? Neem dan contact op met de Senioren woonadviseur van Regionale Stichting WonenPlus (RSWP).

Op 21 juni jl. hebben RSWP, Intermaris en Wooncompagnie een overeenkomst getekend voor het project Senioren Woonadviseur. De adviseurs  zullen vrijblijvend hulp en advies bieden aan Purmerendse senioren voor en in het traject naar een beter passende woning.

De senioren woonadviseur komt op afspraak vrijblijvend bij u langs en inventariseert de woonwensen, brengt deze in kaart en geeft advies bij het nemen van de juiste stappen. De woonadviseur is een vrijwilliger van RSWP en heeft een speciale training hiervoor gevolgd.

Heeft u interesse, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan via RSWP 0299 820 130 of bij uw verhuurder Intermaris of Wooncompagnie.