< Terug naar overzicht

Energieworkshop voor huurders uit Purmerend en Beemster

Energieworkshop Def Februari 2 21 januari 2016 - Wilt u ook geld besparen met slimme energietips? Mis deze workshop dan niet.

Wat zijn de grootste stroomverbruikers en stroombespaarders in uw woning? Hoe steekt uw energierekening eigenlijk in elkaar? Wat zijn de voordelen van stadsverwarming en wat kunt u zelf doen om energie(kosten) te besparen?

U ontdekt het allemaal tijdens onze speciale energieworkshops. 

Waarom?
Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel woont en tegelijkertijd zoveel mogelijk energie(kosten) bespaart. Dat is goed voor ons en goed voor het milieu en uw portemonnee. Daarom organiseert Wooncompagnie in samenwerking met de Provincie Noord-Holland, de gemeente Purmerend, Burgerinitiatief Opgewekt in Purmerend en Stadsverwarming Purmerend energieworkshops.

Wanneer?
De energieworkshops worden gehouden op dinsdagavond (van 19.30 tot 21.30 uur) en donderdagmiddag (van 14.00 tot 16.00 uur). Per workshop bekijken we met maximaal vijftien deelnemers uiteenlopende zaken die te maken hebben met (energie)besparing. Een leerzame, praktische en vooral zeer nuttige ervaring dus.

Hoe meldt u zich aan?
Krijgt u ook al energie van deze uitnodiging? Huurders uit de gemeente Purmerend en Beemster kunnen zich voor onze energieworkshops op dinsdagavond 9 en 23 februari of donderdagmiddag 4 en 18 februari 2016. Bijn grote belangstelling zullen er extra cursussen gepland worden. Stuur een e-mail naar info@wooncompagnie.nl onder vermelding van uw naam, adres, postcode en woonplaats.