< Terug naar overzicht

Fraaie sociale huurappartementen in Anna Paulowna, open dag

15 februari 2016 - Achttien ruime driekamerappartementen, gelijkvloers, hagelnieuw, in de prachtige wijk Elshof-Zuid met de dagelijkse voorzieningen in de buurt. Een aantrekkelijk totaalplaatje, zeker in de sociale huursector. Eind maart is de geplande oplevering. Voor alle geïnteresseerden organiseert verhuurder Wooncompagnie zaterdag 13 februari van 10.00 tot 12.00 uur een open dag.

De bouw nadert zijn einde. Hierdoor zijn de ruimte en de indeling van de woningen goed te zien. Bij de open dag zijn bovendien medewerkers van Wooncompagnie en aannemer Bot Bouw aanwezig om vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de huurmogelijkheden en de woningen zelf.

 

Van starter tot senior
De appartementen zijn geschikt voor starters, kleine gezinnen en senioren. De isolatie is uitstekend, waardoor bewoners hun energierekening laag kunnen houden. Zij beschikken tevens over een berging én een gezamenlijke fietsenstalling. Ook is het complex voorzien van een lift. En met Woonzorggroep Samen om de hoek is voor ouderen zelfs zorg dichtbij.

 

Geschikt schoeisel
Bezoekers van de Open dag kunnen hun auto parkeren bij het naastgelegen gemeentehuis van Hollands Kroon. Bij appartement nummer 2 kunnen zij zich melden. Het is nog steeds een bouwplaats, dus gepast schoeisel wordt aangeraden.

 

Meer informatie
Elshof-Zuid wordt een zeer gevarieerde wijk in een groene, waterrijke omgeving. Meer informatie: www.nieuwbouw-annapaulowna.nl/elshof-zuid. Of via Wooncompagnie: 0900 20 22 373 (lokaal tarief).