< Terug naar overzicht

Kantoor van Wooncompagnie in Monnickendam verhuist

22 juli 2015 - Het kantoor van Wooncompagnie aan de Nieuwezijdsburgwal 34 in Monnickendam verhuist. Vanaf maandag 3 augustus aanstaande kunnen huurders met al hun vragen, opmerkingen en suggesties terecht aan de Hermanus Reyntjeslaan 2. Met de verhuizing veranderen ook de openingstijden. Bezoekers zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur hartelijk welkom op de nieuwe locatie.

Huidige kantoor twee dagen dicht
Vanwege de verhuizing is het kantoor aan de Nieuwezijdsburgwal op donderdag 30 en vrijdag 31 juli gesloten. Vanaf maandag 3 augustus staan de deuren van Wooncompagnie, aan de Hermanus Reyntjeslaan 2 (1141 HC) in Monnickendam, weer wagenwijd open.

Huurderszaken eenvoudig online regelen
Huurders kunnen steeds meer huurderszaken ook snel en eenvoudig digitaal regelen. Via internet (www.wooncompagnie.nl) is de corporatie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunnen huurders inloggen bij ‘Mijn Wooncompagnie’ en daar hun huurdersgegevens inzien en wijzigen.

Reparatieverzoeken indienen
Ook kunnen reparatieverzoeken online worden ingediend. Verder treffen huurders op de site alle servicenummers aan die zij rechtstreeks kunnen bellen bij problemen met de riolering, cv-installatie of in geval van glasschade. Wooncompagnie is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0900-2022373 (lokaal tarief).

Samen aan de koffie met lekkers
Wat is er leuker dan samen ‘proosten’ op de opening van een nieuw onderkomen? Buurtteam Waterland van Wooncompagnie viert de Burendag vrijdag 25 september daarom met een kop koffie en iets lekkers op het nieuwe adres. Alle buurtbewoners kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur een kijkje nemen in de vestiging en bijpraten met het buurtteam en huisgenoten WonenPlus en Buurtzorg.

Buurteam staat open voor tips en ideeën
Bewoners uit de gemeente Waterland die vragen of tips hebben over hun buurt, kunnen een e-mail sturen naar Buurtteam Waterland, via buurtteamwaterland@wooncompagnie.nl.