< Terug naar overzicht

Koopwoningen Wooncompagnie op Vindjeplek.nl

Large_Clipboard01 21 oktober 2013 - Actueel overzicht van woningen en uiteenlopende informatie

Wat is het woningaanbod van Wooncompagnie en andere corporaties? En welke woningen worden verkocht met de aantrekkelijke Starterslening? Het antwoord op deze en andere vragen vinden woningzoekenden voortaan op www.vindjepleknl. Wooncompagnie sloot zich onlangs aan bij dit succesvolle online platform. Naast een ruim aanbod van koopwoningen vinden bezoekers op Vindjeplek uiteenlopende informatie en adviezen. De aangeboden woningen worden via de makelaar verkocht.

Huurders de kans geven een woning te kopen
Wooncompagnie vindt het, net als andere corporaties, belangrijk dat huurders de kans krijgen een woning te kopen. Steeds meer huurwoningen worden daarom te koop aangeboden. Samen zetten woningcorporaties jaarlijks rond de 25.000 woningen in de verkoop. Op dit moment bieden ruim veertig woningcorporaties hun koopaanbod aan op Vindjeplek, een aantal dat gestaag stijgt.

Snel en overzichtelijk
Op Vindjeplek treffen bezoekers een zeer actueel en inspirerend overzicht aan van  corporatiewoningen die te koop staan. Dankzij een slim zoeksysteem wordt snel de gewenste woning gevonden. De woningzoekende ziet meteen welke woningen worden aangeboden met korting of een gunstige regeling, zoals de Starterslening.

Woondroom waarmaken
Met de Starterslening geeft Wooncompagnie mensen die net niet over voldoende middelen beschikken om een huis te kunnen kopen, een extra financieel steuntje in de rug. De regeling is niet alleen bedoeld voor huurders van de corporatie; ook anderen kunnen ervoor in aanmerking komen.

Snel naar het aanbod van Wooncompagnie
Wie op Vindjeplek meteen het aanbod van Wooncompagnie wil zien, gebruikt een speciale link: http://www.vindjeplek.nl/wooncompagnie. Geïnteresseerden kunnen online een contactformulier invullen en naar de makelaar versturen. De makelaar neemt vervolgens zo snel mogelijk contact op en kan potentiële kopers alles vertellen over de betreffende woning, de voordelen van de Starterslening én hoe deze kan worden aangevraagd.

Extra korting
Wooncompagnie biedt de woningen aan tegen zeer reële markprijzen. Daarnaast kunnen huurders van Wooncompagnie profiteren van een extra korting. Wie een huurwoning achterlaat of de eigen huurwoning koopt, krijgt tien procent korting op de verkoopprijs.

Meer weten over Wooncompagnie? Kijk op www.wooncompagnie.nl.