< Terug naar overzicht

Maak kennis met het complex aan de Beethovenlaan tijdens kijkdag!

Kijkdag 21 december 2017 - Bent u nieuwsgierig naar hoe de bouw van het appartementencomplex aan de Beethovenlaan in Schagen vordert? Bezoek dan de kijkdag op zaterdag 13 januari 2018! Wooncompagnie realiseert aan de Beethovenlaan nabij het spoor, waar voorheen de Praktijkschool stond, een complex met 48 driekamerappartementen. Tijdens de kijkdag kunnen geïnteresseerden van 10.00 tot 12.00 uur nader kennis maken met het complex, de omgeving en de appartementen. De oplevering van het appartementencomplex vindt naar verwachting eind maart 2018 plaats.

Tijdens de kijkdag kunnen bezoekers een kijkje nemen in de appartementen op de bovenste verdieping. Bij het bezoeken van de appartementen kan helaas nog geen gebruik gemaakt worden van de lift. Parkeren is mogelijk aan de Jacob Ruysdaellaan, op het parkeerterrein van Woonzorggroep Samen.

Rustig wonen, vlakbij het centrum van Schagen
Het appartementencomplex verrijst op een rustige locatie en toch vlakbij het centrum van Schagen. Het ontwerp sluit mooi aan bij de bestaande omgeving en het aanwezige water en groen. Het gebouw bestaat uit vier woonlagen en valt op door rijke metselwerkdetails, brede balkons en grote ramen.

Zeven soorten appartementen
Er komen 48 driekamerappartementen, die in grootte variëren van 65 tot 75 vierkante meter. De appartementen zijn hiermee geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. Er zijn zeven verschillende typen appartementen. De gemiddelde netto huurprijs bedraagt ongeveer € 570,00 (de subsidiabele huur ligt onder de eerste aftoppingsgrens). Verder zijn er servicekosten, bijvoorbeeld voor het gebruik van de lift en het schoonmaken en verlichten van de algemene ruimtes.

Advertenties en toewijzing
De appartementen worden maandag 15 januari 2018 geadverteerd op de website van Woonmatch Kop van Noord-Holland (www.woonmatchkopnh.nl/). Woningzoekenden kunnen hier direct op reageren. De toewijzing van de huurwoningen wordt verzorgd door Wooncompagnie, aan de hand van de inkomenscriteria voor 2018. Het complex wordt gerealiseerd volgens het concept HoogWonen van aannemer Trebbe uit Nieuwegein. Inbo Architecten uit Amsterdam tekende voor het ontwerp.

Eigentijds wonen in een aantrekkelijke omgeving
Wonen aan de Beethovenlaan zal zeker niet saai zijn. De eigentijdse appartementen zijn namelijk geschikt voor een brede doelgroep. Het wordt dus een complex waar jongeren, starters en senioren kunnen wonen en leven, op een mooie, centrale locatie in Schagen.