< Terug naar overzicht

Op 17 juni Roadshow veilig wonen in Monnickendam

Roadshow 15 juni 2015 - De Roadshow veilig wonen toert in 2015 en 2016 door de 9 gemeenten van veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Woensdag 17 juni 2015 staat de roadshow bij ’t Spil in Monnickendam, gemeente Waterland.

Wat doe jij voor veiligheid?
In elk huis kan wat gebeuren, 100% veiligheid bestaat niet. Wat doe jij voor veiligheid in en om huis?  Ken je de buren? Weet je of ze bij calamiteiten makkelijk zelf weg kunnen komen? Vaak zijn omwonenden de eerste hulpverleners ter plaatse…en wat doe je dan?

Hulpverleners geven tips en advies
Tijdens de Roadshow veilig wonen ontmoet je de brandweer, politie, ambulance en andere  lokale hulpverleners en krijg je tips. Zo weet je wat je zelf kunt doen voor veiligheid en wat je kunt doen om risico’s te beperken. Als het er op aan komt staan professionele hulpverleners voor je klaar, maar samen voorkomen is beter! Kom langs!

Eerste roadshow in gemeente Waterland
Burgemeester Wagenaar geeft de aftrap van de Roadshow veilig wonen in onze veiligheidsregio. Zij is aanwezig tijdens de roadshow en geeft het goede voorbeeld! Zij gaat o.a. vlammen rammen met de brandweer en nieuwe leden werven voor Burgernet. 

Datum: 17 juni 2015
Locatie: t’ Spil winkelcentrum , Monnickendam
Aanvang: 13:00 uur
Einde : 17:00 uur