< Terug naar overzicht

Teken de petitie!

Huurverhoging 9 februari 2015 - Onder de noemer ‘Blokkeer de huurverhoging’ voert de Woonbond samen met huurders, huurdersorganisatie en verhuurders in het hele land actie tegen de gigantische huurstijgingen. De afgelopen twee jaar stegen de huren gemiddeld bijna tien procent. Steeds meer huurders leven in armoede.

De afgelopen jaren zijn de huren enorm gestegen. Steeds meer huurders zitten financieel in de knel. De Woonbond roept minister Blok, het Kabinet, de Tweede Kamer én verhuurders op om te stoppen met deze gigantische huurverhogingen. Steun de oproep voor betaalbaar huren en teken de petitie!

Wooncompagnie en huurverhoging
Wooncompagnie zet in op betaalbare huren, kiest bewust voor een gematigde huurverhoging en steunt deze campagne van de Woonbond. Doe mee met ‘Blokkeer de huurverhoging’ en deel de petitie op Facebook, Twitter via #stophuurverhoging of mail de petitie door aan bekenden.

Teken de petitie!
Kom ook in actie! Teken en deel de petitie via www.stophuurverhoging.nl

Zelf lokaal actie voeren? Op www.stophuurverhoging.nl/actie staan tips en trucs met voorbeelden voor acties en persberichten.