< Terug naar overzicht

Woningzoekenden kunnen kennismaken met project Nes Noord tijdens de open dag

Nes Noord_2 (1) 10 juli 2017 - Landelijk wonen en toch vlakbij het centrum van Schagen. Het kan, in plan Nes Noord. Wooncompagnie realiseert in dit nieuwbouwplan zeven woningen in de sociale huursector. Voor Woningzoekenden die graag kennis willen maken met de woningen en woonomgeving is er zaterdag 15 juli aanstaande een open dag. Van 10.00 tot 12.00 kunnen geïnteresseerden zien hoe de bouw vordert en de sfeer van deze bijzondere locatie proeven.

Drie slaapkamers, een royale zolder en vloerverwarming
De zeven sociale huurwoningen, aan de Karper (1 tot en met 13) in Schagen, hebben drie slaapkamers en een royale zolder, die bereikbaar is via een vaste trap. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en de keuken aan de straatzijde. De tuin ligt op het noorden. Wonen in plan Nes Noord is vooral ook comfortabel wonen. Zo zijn de woningen op de begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming.

Woningen worden vanaf 17 juli geadverteerd
De huurprijs van de hoekwoningen bedraagt € 670,00. Voor de tussenwoningen bedraagt de huurprijs € 635,00. De woningen worden opgeleverd in september 2017 en vanaf maandag 17 juli aanstaande geadverteerd op de site van Woonmatch Kop van Noord-Holland (www.woonmatchkopnh.nl). Om in aanmerking te komen voor de woningen dienen woningzoekenden enige tijd te zijn ingeschreven bij Woonmatch Kop van Noord-Holland.

Genieten van rust, ruimte en natuur
In Nes Noord is het goed toeven. Bewoners kunnen er volop genieten van de rust, ruimte en natuur. Tegelijkertijd zijn ze, via het fietspad door het park, snel in het gezellige centrum van Schagen.