< Terug naar overzicht

Woningzoekenden worden nu dagelijks voorzien van een nieuw woningaanbod

29 november 2017 - Bent u op zoek maar een woning van Wooncompagnie in de gemeente Waterland of de Kop van Noord-Holland? Dan kunt u voortaan elke dag het meest actuele woningaanbod bekijken! Woonmatch Waterland en Woonmatch Kop van Noord-Holland adverteren de vrijgekomen huurwoningen van Wooncompagnie namelijk niet meer wekelijks, maar elke vierentwintig uur. Hiermee worden woningzoekenden nog sneller en beter geholpen.

Veel voordelen voor woningzoekenden
De nieuwe werkwijze heeft veel voordelen. Zo kunnen woningen sneller worden toegewezen aan nieuwe huurders, wordt de kans op overname van spullen vergroot en wordt de tussentijdse leegstand verkort. Daarnaast is het woonruimteverdeelsysteem nog gebruiksvriendelijker geworden: woningzoekenden kunnen voortaan ook de benodigde documenten voor woningtoewijzing via Woonmacht uploaden. Ze hoeven deze gegevens dus niet langer op de sturen.

Aanbod van verschillende corporaties
Wooncompagnie en Intermaris bieden hun woningen in de gemeente Waterland sinds enige tijd te huur aan via Woonmatch Waterland (www.woonmatchwaterland.nl). De vrijgekomen woningen van Wooncompagnie, Woningbouwvereniging Anna Paulowna, Woningbouwvereniging Beter Wonen (Wieringen) en Woningstichting Den Helder in de Noordkop, zijn te vinden op Woonmatch Kop van Noord-Holland (www.woonmatchkopnh.nl).

Woningen bekijken en direct online reageren
Via Woonmatch Waterland en Woonmatch Kop van Noord-Holland geven alle aangesloten corporaties woningzoekenden een duidelijk en compleet overzicht van het meest actuele woningaanbod in de betreffende regio. Woningzoekenden kunnen het aanbod vierentwintig uur per dag bekijken en hierop meteen online reageren. Wooncompagnie is de eerste aangesloten corporatie die ervoor kiest het woningaanbod dagelijks te vernieuwen.

Ook interessant voor u