< Terug naar overzicht

Woonbelevingsonderzoek gestart

plaatje intranet 7 januari 2019 - Wooncompagnie wil graag weten hoe u uw woning en woonomgeving ervaart. Daarom zijn er in samenwerking met onderzoeksbureau KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) en Desan vragenlijsten naar zo’n 13.000 huurders verstuurd. Met de uitkomsten van het onderzoek gaan wij gerichter aan de slag met de leefbaarheid in buurten en wijken.

Wat kunnen huurders verwachten
Alle huurders hebben begin januari een uitnodiging per e-mail of per post ontvangen om mee te doen aan het onderzoek. Vanaf woensdag 16 januari kunnen huurders die niet op de e-mail of de brief hebben gereageerd door KWH worden gebeld. De afzender van de e-mail is kwh@desan.nl. U kunt tot en met zondag 27 januari de vragenlijst invullen. Hiermee maakt u kans op een één van de 10 cadeaubonnen van Bol.com. De prijswinnaars ontvangen hier in de tweede week van februari bericht over.

Privacy wordt gewaarborgd
Het onderzoek wordt geheel uitgevoerd conform de privacy wetgeving (AVG). De contactgegevens worden enkel gebruikt voor dit specifieke onderzoek.

De onderzoeksresultaten worden binnekort bekend gemaakt >>