< Terug naar overzicht

Wooncompagnie realiseert dertigtal ruime eengezinswoningen

18 augustus 2016 - Wonen in een nieuwe, comfortabele eengezinswoning. Op een unieke locatie. Het kán in Schagen en Anna Paulowna. In beide kernen realiseert Wooncompagnie bijzondere nieuwbouwprojecten. Het gaat in totaal om ruim dertig eengezinswoningen in de sociale huursector.

Hofstraat Schagen: wonen in een rustiek stadshofje
Op een historische plek in hartje Schagen verrijzen negentien eengezinswoningen in de sociale huursector. Nabij het opnieuw ingerichte Hofplein, met uitzicht op het befaamde Slot Schagen. De woningen zijn ideaal voor wie wil wonen in een rustiek hofje, vlakbij het bruisende centrum van Schagen. De huurprijs bedraagt € 628,50 per maand. Wooncompagnie verwacht het project, dat mede mogelijk wordt gemaakt door een bijdrage va de provincie Noord-Holland, nog dit jaar af te ronden. De woningen worden geadverteerd vanaf maandag 26 september 2016.
Klik hier voor meer informatie over de woningen.

Elshof Zuid in Anna Paulowna: genieten van rust en ruimte
Nieuwbouwproject Elshof Zuid in Anna Paulowna ademt volop rust en ruimte. Achter het nieuwe gemeentehuis realiseert Wooncompagnie twaalf eengezinswoningen in de sociale huursector. In een groene, waterrijke omgeving en toch midden in het dorp. De woningen hebben een royale tuin en de huurprijs bedraagt € 628,50 per maand. Naar verwachting worden de woningen begin 2017 opgeleverd. Klik hier voor meer informatie over de woningen.

Open dagen
Voor wie persoonlijk kennis wil maken met deze bijzondere nieuwbouwprojecten organiseert Wooncompagnie op de twee bouwlocaties open dagen. Bij project Hofstraat zijn woningzoekenden van harte welkom op zaterdag 24 september 2016 (van 10.00 tot 12.00 uur). De open dag bij project Elshof Zuid vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2016 (van 10.00 tot 12.00 uur).

Interesse?
Om in aanmerking te komen voor de woningen binnen deze twee nieuwbouwprojecten dienen woningzoekenden te zijn ingeschreven bij Woonmatch Kop van Noord-Holland via www.woonmatchkopnh.nl.