< Terug naar overzicht

Opening kantoorpand Hoorn een groot succes

24 augustus 2016 - De opening van ons vernieuwde kantoor in Hoorn, op donderdag 7 juli, was een groot succes. In bijzijn van een groot aantal relaties nam de corporatie het pand officieel in gebruik. Een impressie.

Opening in landelijke ambiance
De feestelijke opening, verricht door directeur-bestuurders John Hendriks en Stefan van Schaik, werd omgeven door een landelijke, toegankelijke ambiance. Een sfeer dus, die helemaal aansluit bij waar onze corporatie voor staat.

Een kijkje nemen en samen zijn
Na het officiële gedeelte kregen de aanwezigen de kans een kijkje te nemen in het pand, vanaf dat moment de centrale huisvesting van Wooncompagnie. Aansluitend was er alle gelegenheid om, onder het genot van een drankje en een hapje, samen te zijn.

Nieuwe organisatie, nieuwe werkwijze
De keuze voor één centrale huisvesting is het gevolg van de organisatieverandering die Wooncompagnie recentelijk onderging. Hiermee willen we onze dienstverlening verbeteren en ons nog meer inzetten voor betaalbare huren. ‘Wij willen veranderen vanwege gewijzigde wetgeving, maar ook omdat (toekomstige) huurders en belanghouders iets anders van ons verwachten. Daar past een ronde, flexibele organisatie bij, die betrokken en altijd ‘in de buurt’ is,’ aldus Van Schaik.

Samen flexwerken in Hoorn
Om die reden heeft Wooncompagnie afscheid genomen van de vestigingen in Schagen en Purmerend en is ervoor gekozen samen te gaan flexwerken in Hoorn. Het kantoor is uitgebreid, aangepast en biedt voldoende ruimte aan honderd werkplekken.

Samen proosten op de toekomst
Samen met belanghouders en alle andere samenwerkingspartners proostten we tijdens de opening op ons vernieuwde onderkomen en onze organisatie. ‘Een organisatie die, mede dankzij de inzet en betrokkenheid van onze relaties, kon uitgroeien tot een corporatie waar we met elkaar alleen maar trots op kunnen zijn,’ stelt Hendriks.