Vacature Regisseur Woningen
28-36 uur per week

Kom jij onze band versterken?
Als Regisseur Woningen geef jij jouw team de vrijheid om te vernieuwen en verbeteren en binnen het MT weet jij de juiste snaar te raken. Jouw overtuiging is dat onze woningvoorraad afgestemd moet worden op de wensen van onze huurders, je bent dus geen typische vastgoedman/-vrouw die alleen kijkt naar rendement. Ben jij ook sociaal, optimistisch en kun je onderhandelen?
Dan ben jij als Regisseur Woningen het bandlid dat wij zoeken.
'I want to hold your hand'
Het bedrijfsonderdeel Woningen heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Binnen de 'vastgoedkolom' is veel meer samenhang, de informatiehuishouding is meer op orde en de teams zijn resultaatverantwoordelijk. Van jou verwachten we dat je deze beweging voortzet, verder aanjaagt en talentvolle collega’s meeneemt in hun groei en ontwikkeling.
'Come Together'
Als Regisseur Woningen ben je een teamspeler binnen het MT. Vanuit gelijkwaardige positie bieden wij elkaar tegenkracht en tonen wij lef om moeilijke zaken bespreekbaar te maken. Als cultuurdrager toon je bovendien voorbeeldgedrag door met een nieuwsgierige en open houding het gesprek aan te gaan. We komen in het MT samen om elkaar te versterken en verder te kijken dan je eigen bedrijfsonderdeel. Het MT bestaat uit een Directeur-Bestuurder, Manager Bewoners, Regisseur Woningen, Regisseur Strategie, Regisseur Financiën en een Bestuurssecretaris.
'Twist and Shout'
Je voelt je senang in het 'vastgoedwereldje', maar je bent niet gefocust op status en uiterlijkheden. Projecten gaan primair over mensen. Jij weet waar Abraham de mosterd haalt. Je hebt een eigen stijl die afwijkt van de mainstream. Als Regisseur Woningen weet je balans te houden tussen de vastgoedverantwoordelijkheid en de Wooncompagniebrede verantwoordelijkheid. Alle vastgoedactiviteiten staan ten dienste van onze huurders. Projecten zijn geen doel op zich. Je balanceert tussen daadkracht en het vermogen ‘to kill your darlings ’.
'Let it be'
Een sterke persoonlijkheid, zonder ego: je geniet ervan hoe anderen scoren, geeft ruimte en bent bereid je positie af te staan aan talentvolle collega’s. De nieuwe Regisseur Woningen heeft een goed moreel kompas en kan kleur maken daar waar nodig, maar heeft geen bewijsdrang of opschepgedrag. Je bent open, authentiek en oprecht. Onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en benaderbaar zijn volledig op jou van toepassing. Als nieuwe Regisseur Woningen ben je een inspirerende leidinggevende die beschikt over een natuurlijke leiderschapsstijl.
'Ticket to ride'
Je beschikt over meerjarige leidinggevende ervaring en een brede visie op de woningbouwsector. Je hebt een wetenschappelijke opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met een MRE of een gelijkwaardige opleiding. Heb je deze tickets niet, maar denk je perfect in de band te passen, schroom dan niet om te reageren.

De arbeidsduur voor deze functie bedraagt 28 tot 36 uur per week. De functie van Regisseur Woningen is ingedeeld in salarisschaal N met een initieel salarisbereik van € 5.309,- tot 7.809,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek (inschaling op basis van jouw kennis en ervaring). Verder bieden we flexibele werktijden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Join the band?
Ben jij de gedreven Regisseur Woningen met een warm kloppend volkshuisvestingshart, die niet alleen denkt in stenen, maar menselijkheid vooropzet? Join the band! Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijk bandlid.

Stuur je brief en CV naar ERLY, the consulting company, t.a.v. Lilian Vos, telefoon (035) 5430088,
e-mail: sollicitatie@erly.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Over Wooncompagnie
Wooncompagnie verhuurt 13.500 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Wij werken aan de ‘best mogelijke woning tegen de laagst mogelijke prijs’, zodat mensen zelf kunnen kiezen hoe en waar ze willen wonen. Wij focussen ons op de wensen en behoeften van bewoners, zijn constant betrokken en altijd dichtbij. Bij alles wat we doen en van plan zijn, kijken we door de bril van onze huurders. Een bril die jou zeker niet misstaat. Ondanks dat er veel in de wereld verandert blijft de ambitie van Wooncompagnie ongewijzigd hoog, ook binnen de sterk gewijzigde volkshuisvestelijke context. Zo passen wij het aanbod aan de veranderende vraag; een grote en ingewikkelde opgave. Wooncompagnie blijft geloven in een sociale huursector die bijdraagt aan gevarieerde buurten en wijken met keuzemogelijkheden voor mensen. Het woningaanbod is en blijft in het segment waarin de kwaliteit goed maar bescheiden is voor een prijs die relatief laag is.
Organisatie en bedrijfsonderdeel
De organisatie is ingericht met de bedrijfsonderdelen Bewoners, Buurten en Woningen en een Ondersteuningslint. Wooncompagnie zoekt niet direct de oplossing in structuren, maar begint met gedrag. Wij kiezen daarbij voor een platte en lerende organisatie die niet gefocust is op hiërarchie. Een organisatie die ingericht is rond de primaire werkprocessen, waar medewerkers in resultaatverantwoordelijke teams samenwerken en besluitvorming plaatsvindt op basis van partnerschap. Het bedrijfsonderdeel Woningen bestaat uit 27 medewerkers.
De uitdagingen
Een aanhoudend tekort aan woningen, ook in de sociale huursector, een economie die zich hopelijk snel herstelt maar waar de koopkrachtontwikkeling voor velen beperkt zal zijn, bewoners die gemiddeld weer een jaartje ouder zijn, buurten en wijken die soms extra aandacht nodig hebben: het zijn voorbeelden van de opgaven waar we als woningcorporatie mee te maken hebben.

Heeft u een vraag?