Reparatie melden

Wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud van mijn huurwoning? 
In de wet ‘Besluit kleine herstellingen’ staat beschreven dat het onderhoud van jouw huurwoning is verdeeld tussen huurder en verhuurder. De verhuurder zorgt voor het groot onderhoud. Jij zorgt zelf voor kleine reparaties van je huurwoning.

In het Onderhouds ABC lees je wie er verantwoordelijk is voor het onderhoud van de verschillende onderdelen van de woning: Wooncompagnie of jij als huurder. Het onderhoud waarvoor het Service Abonnement kan worden afgesloten staat in de folder 'Service Abonnement'.

Spoed?
Heb je een reparatie die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem dan altijd direct telefonisch contact op met Wooncompagnie via 088 17 18 190. Ook buiten kantooruren kun je met dit telefoonnummer bellen. Onze meldkamer neemt dan je reparatie in behandeling.

Komt de Allround Onderhoudsmedewerker bij je langs?
In dat geval is het belangrijk dat er een volwassene (18 jaar of ouder) in de woning aanwezig is. Is er geen volwassene aanwezig, dan mag de Allround Onderhoudsmedewerker de reparatie niet uitvoeren. Je kunt dan een nieuwe afspraak maken.

Meerdere reparaties in één keer doorgeven? Klik hier

Eén reparatie melden? Klik hier